pinguuhsverklighet.blogg.se

En blogg där jag visar världen utifrån min synvinkel.

Att leva med mig

Vill du leva med mig? Som nära vän eller pojkvän? Då är det något jag vill berätta för dig.

 

Jag kanske inte alltid är så lätt att leva med.
Ibland kanske jag hatar dig för att du inte svarar när jag ringer eller för att du glömt göra rent handfatet efter dig.
Jag vet att ett liv med mig kan vara som en berg och dalbana. Lika hett som jag kan hata för något litet, lika hett älskar jag dig för något annat litet.
Varje känsla för mig kan mäta sig med det högsta berget på vår jord.
Ibland ligger jag och gråter i ångest över någon tanke som dykt upp eller över någon scen i en film. Min sorg kan verka otröstlig.
Men lika otröstlig som min sorg kan verka, lika osvikligt kommer jag vara dig lojal för alltid.
Har jag en gång börjat älska dig kommer du betyda allt för mig.
Lika starkt och oväntat som jag kan gråta över något obetydligt, lika starkt och oväntat skrattar jag sekunden efter åt en rolig bild på Facebook.
Jag kan ibland bli lite manisk i det jag tar mig för. Kan då ibland bli irriterad och upprörd om jag blir avbruten. Men lika maniskt som jag ägnar mig åt städning, åt något projekt och åt träning, lika passionerat ägnar jag mig även åt min kreativitet och lika passionerat kommer jag att ägna mig åt dig om du bara låter mig få komma när jag är redo för det.
Att dela ett liv med mig kommer att vara stormigt, händelsefullt, spännande, roligt, frustrerande och kärleksfyllt.
Och eftersom jag så passionerat lägger mitt allt i det jag gör, så kommer jag alltid att lyckas med det jag vill och jag kommer alltid att satsa på oss.
Det kommer finnas stunder då du kommer känna dig oälskad, osedd och unwanted. Det är enbart för att något annat upptar min passion just då. Om du bara har tålamod att vänta lite, så kommer min passion snart att vändas tillbaka mot dig igen och det med full kraft.

 

Det är så en resa med mig kommer att se ut. Vill du följa med?